Kjølerom

Vi leverer kjølerom, vinrom, kjølehjørne fra Thermocold, Norcool, Temptech

Kjøleromsaggregater

Vi lagerfører de mest solgte modellene

Vi har også service

Vi leverer Aggregater Fre Thermolux og Norcool

Thermocold har i mange år produsert kjøleaggregater i Norge, dette har resultert i et kvalitetsaggregat med støvfilter for raskt og enkelt vedlikehold, lavt støynivå, strømforbruk og med smarte løsninger for montering. Aggregatene fjerner kondensvannet automatisk uten behov for avløp og med 230V utak for LED-lamp inne i skapet.

Thermolux 6 silent passer rett inn i  Polarhjørnet og brukes ofte ved ombygging av AEGhjørne, Iglohjørne, gamle Norcoolhjørne, Vectrahjørne osv..

 

Varmepumper

Vi har lang erfaring fra salg av varmepumper og monterer de vi selv selger. kjøp derfor fra oss.

Panasonic er Nordens mestselgende varmepumpe. Nye modeller for 2012/2013 lanseres med helt nye og elegante design, nye kompressorer og ikke minst enda høyere effekt ved lave utetemperaturer. I tillegg leverer vi nå 10 års garanti på våre toppmodeller:

bullet Panasonic Flagship (HE) har en svært høy effekt ved lav utetemperatur, garantert og testet ved svenske SP ned til -25°C. Varmepumpen har en suveren COP på hele 5,57!
Sveriges Tekniska Forskningsinstitut har kåret Flagship modellen til best i test!

bullet Panasonic Heatcharge (VE) er den nye superpumpen, med et moderne design. Heatcharge er garantert og testet ned til -25°C. Det unike med varmepumpen er Heatcharge funksjonen som muliggjør kontinuerlig varme uten avbrudd for avriming/defrosting!

Vinskap

Vi kan tilby vinskap fra kvalitetsmerket Temptech

Kjøpe nytt viskap?
Temptech vinskap kommer i flere forskjellige utgaver.

Vinkjøleskap med thermoelektrisk kjøling. bruker luften til å kjøle ned flaskene.

Vinskap med to temperaturinnstillinger, hvor det ikke er noe fysisk skille. styring av varmei toppen av skapet og kjøling i bunnen. Passer perfekt for å ha både drikkeklar hvitvin i bunnen av vinskapet og drikkeklar rødvin i toppen avskapet. på hyllene mellom har man da lagringsvinen.

Vinskap med en og to soner med kompressorkjøing. Noen av modellen er lager for å kunne bygges inn under benk eller i høyskap. Disse skapene har innvendig vifte som regulerer temperaturen hele tiden. Fysisk skille mellom sonenen i skapene med to soner.

Aircondition

Kjøl ned kontoret, soverommet eller serverrommet.

Kontakt oss dersom du har behov for Aircondition

Isbitmaskiner

Vi har isbitmaskiner for vanntilkobling fra 25 kg produksjon til 900 kg per døgn

Steder

Vi leverer på Nøtterøy, Tjøme, Tønsberg, Stokke, Vestfold, Horten, Sandefjord,

Larvik, Re, Revetal, Andebu, Melsomvik, Holmestrand,